X
X
Mai multe ştiri online:

Premierul Macedoniei de Nord cere alegeri anticipate

Ştire online publicată Luni, 21 Octombrie 2019. Autor: Cuget Liber Online.
Premierul nord-macedonean Zoran Zaev a cerut, sâmbătă, organizarea de alegeri anticipate, în urma refuzului Uniunii Europene de a începe negocierile de aderare a țării sale la blocul comunitar, care era una dintre prioritățile mandatului său, relatează AFP. 
"Iată ce propun: organizarea rapidă de alegeri prin care voi, cetățenii, veți decide calea pe care să mergem", a declarat premierul, într-un discurs televizat. 


El a calificat eșecul liderilor UE de a conveni asupra lansării negocierilor de aderare cu țara sa drept "o mare nedreptate și o mare greșeală istorică". 


Și președintele Comisiei Europene, Jean-Claude Juncker, a afirmat, vineri, că impasul în care a ajuns lansarea negocierilor de aderare la UE cu Macedonia de Nord și Albania reprezintă o "greșeală istorică". 
O decizie de a da undă verde acestor negocieri, la summitul european care a avut loc, săptămâna trecută, la Bruxelles, a fost blocată de opoziția Franței, susținută de Danemarca și Olanda. 
Distribuie :

Top ştiri din ultimele 7 zile

Politică-Administrație
Vineri, 18 septembrie Foto : Marian Vasiliev: "Vă place cum arată acum Parcul Tăbăcăriei? Va fi cel mai frumos parc al României!" 16553 vizite, 0 comentarii Marian Vasiliev: "Vă place cum arată acum Parcul Tăbăcăriei? Va fi cel mai frumos parc al României!"
Economie
Sambata, 19 septembrie Foto : Domnule Gheorghe Bosînceanu, nu credeam că vei reuși! 2518 vizite, 0 comentarii Domnule Gheorghe Bosînceanu, nu credeam că vei reuși!
Social
Marti, 15 septembrie Foto : Fostul primar Marian Iordache a trecut în eternitate! Cum putea fi salvat 1516 vizite, 0 comentarii Fostul primar Marian Iordache a trecut în eternitate! Cum putea fi salvat
Cultură-Educație
Miercuri, 16 septembrie Foto : Doliu la Teatrul de Stat! A încetat din viaţă actorul Alexandru Mereuţă 1488 vizite, 0 comentarii Doliu la Teatrul de Stat! A încetat din viaţă actorul Alexandru Mereuţă
Eveniment
Marti, 15 septembrie Foto : GALERIE FOTO / Liberalul Marian Iordache, condus pe ultimul drum de medgidieni 1268 vizite, 0 comentarii GALERIE FOTO / Liberalul Marian Iordache, condus pe ultimul drum de medgidieni
ziare & stiri Revista presei
Pagina a fost generata in 0.3143 secunde