Premierul Boris Johnson îi avertizează pe britanici: "Lucrurile se vor înrăutăți"

180
Premierul Boris Johnson îi avertizează pe britanici:

Articole recomandate

Premierul Boris Johnson le-a cerut britanicilor să stea acasă și le-a transmis, într-o scrisoare făcută publică de Downing Street, că vor fi luate măsuri și mai stricte în lupta împotriva coronavirusului, informează DPA.

"Este important pentru mine să vă spun adevărul - știm că lucrurile se vor înrăutăți înainte de a se îndrepta", a scris Johnson în scrisoarea care urmează să fie trimisă către 30 de milioane de cămine.

"Ne pregătim așa cum trebuie și, cu cât respectăm cu toții regulile, cu atât mai puține vieți vor fi pierdute și cu atât mai repede viața va reveni la normal. În aceste clipe de urgență națională, vă cer, vă rog, rămâneți acasă, protejați NHS (n.r. - Serviciul Național de Sănătate) și salvați vieți", a scris Johnson.

Statul acasă și regulile stricte de distanțare socială trebuie respectate, a avertizat premierul britanic, care a contractat și el virusul. "Aceste reguli trebuie respectate. Deci, dacă oamenii încalcă regulile, poliția va da amenzi și va dispersa mulțimile", a adăugat el. 

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.4959 secunde