Premieră în Spania / Niciun deces cauzat de coronavirus, în ultimele 24 de ore

103
Premieră în Spania / Niciun deces cauzat de coronavirus, în ultimele 24 de ore - spania-1591079171.jpg

Articole recomandate

Niciun deces cauzat de coronavirus nu a fost înregistrat în Spania în ultimele 24 de ore, ceea ce reprezintă o premieră în ultimele trei luni, au anunțat autoritățile de la Madrid, potrivit EFE, citat de Agerpres.


''Datele de ieri nu indică niciun deces cauzat de coronavirus. Aceasta este o informație foarte, foarte pozitivă'', a declarat directorul Centrului spaniol de alerte sanitare, Fernando Simon, într-o conferință de presă.


De la 3 martie, data primului deces din Spania cauzat de COVID-19, țara a înregistrat zilnic morți legate de noul coronavirus.


Spania, una dintre țările cele mai afectate de pandemia de COVID-19, a înregistrat în total 27.127 de decese și 239.638 de cazuri confirmate de infectare cu SARS-CoV-2, conform unui bilanț transmis luni de Ministerul Sănătății spaniol.


Totuși, Fernando Simon a lansat un apel la prudență, avertizând că evenimentele cu număr mare de participanți nu sunt autorizate, așa cum a fost cazul unei sărbători ce a reunit mii de tineri sâmbătă seară în orașul Tomelloso, din comunitatea autonomă Castilia-La Mancha (centru).






Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole din aceeași secțiune

Pagina a fost generata in 1.2423 secunde