Poliția greacă a confiscat peste O TONĂ DE COCAINĂ! Rețeaua de trafic, destructurată

Duminică, 26 Ianuarie 2020
209
Poliția din Grecia a anunțat sâmbătă că a confiscat peste o tonă de cocaină și a arestat opt cetățeni străini care făceau parte dintr-un grup de infractori implicat în transportul de droguri din Caraibe către Europa și nordul Africii, transmite AFP, citată de Agerpres.

În cursul unei operațiuni în portul Astakos din vestul țării, autoritățile au descoperit într-un apartament 52 de saci de voiaj cu 1.040 de pachete din nailon, fiecare conținând aproximativ un kilogram de cocaină. Greutatea totală a capturii este de 1.180,65 kg, arată un comunicat al poliției. La adresa unde s-a efectuat percheziția locuiau doi cetățeni străini, unul în vârstă de 23 de ani, celălalt de 35, ambii suspectați de apartenență la o organizație criminală. Poliția nu a precizat naționalitatea lor. Transportul de droguri a ajuns în Grecia la bordul unui velier.

În cadrul aceleiași anchete, vineri au avut loc percheziții și în trei apartamente din Atena, unde au fost arestați alți șase străini, presupuși membri ai aceleiași grupări infracționale. S-au găsit aproape 400 de grame de cocaină, un pistol automat Kalașnikov, două pistoale și circa 60 de cartușe.

Pagina a fost generata in 0.2379 secunde