Poliţia britanică investighează petrecerea la care a luat parte Boris Johnson în plin lockdown

97
Poliţia britanică investighează petrecerea la care a luat parte Boris Johnson în plin lockdown - politiejohnson-1642173197.jpg

Articole de la același autor

Poliţia britanică va prelua ancheta privind o petrecere din grădina de la Downing Street 10, reşedinţa oficială a premierului Boris Johnson, organizată în primăvara anului 2020, în timpul lockdown-ului național, dacă investigaţia internă guvernamentală ajunge la concluzia că există elemente ale unor potenţiale fapte penale, a anunţat joi seară poliţia metropolitană londoneză (Met).

„Poliţia metropolitană ţine legătura cu biroul cabinetului în legătură cu această anchetă. Dacă ancheta identifică dovezi de comportament care potenţial sunt o faptă penală, ea va fi transferată poliţiei metropolitane pentru analiză suplimentară”, se arată într-o declaraţie a poliției, preluată de Reuters, potrivit Agerpres.

Și parlamentarii britanici au cerut implicarea poliției în ancheta privind petrecerile care ar fi avut loc în Downing Street 10 în timpul lockdown-ului.

Boris Johnson a prezentat miercuri scuze în parlament pentru că a participat la petrecerea în cauză, declarând că regretă ce a făcut şi că a crezut că întâlnirea de la Downing Street 10, care a avut loc la 20 mai 2020, era o reuniune de muncă.



Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.351 secunde