Poliția a identificat două persoane suspectate că au provocat intenționat accidente rutiere pentru a obține bani

366
Poliția a identificat două persoane suspectate că au provocat intenționat accidente rutiere după care i-au șantajat pe cei implicați în acestea pentru a obține diferite sume de bani, informează un comunicat al Inspectoratului General al Poliției Române citat de Agerpres.

Cei doi bărbați identificați, în vârstă de 25 și 29 de ani, din județul Ialomița, sunt cercetați de polițiștii din cadrul Poliției Orașului Voluntari pentru săvârșirea infracțiunii de șantaj.

"La data de 17 august, în jurul orei 11,00, în urma unui eveniment rutier petrecut în localitatea Afumați, cei doi i-au pretins lui D.M., de 51 ani, conducător al celuilalt autoturism implicat, 200 de lei întrucât ar fi avariat mașina suspecților. Cei doi l-au amenințat pe D.M. că, în cazul în care nu vor primi banii, vor sesiza organele de poliție despre evenimentul rutier produs și că i se va reține permisul de conducere. În urma activităților investigative desfășurate, polițiștii i-au depistat pe cei doi, pe șoseaua de centură a Capitalei, în momentul în care erau implicați într-un alt eveniment rutier", se arată în comunicat.

Conform sursei citate, evenimente rutiere au fost produse în timp ce suspecții se deplasau pe drum cu prioritate, opreau și îi invitau pe ceilalți conducători auto să traverseze intersecția, moment în care accelerau și intrau în coliziune cu cei aceștia. Ulterior, solicitau diverse sume de bani conducătorilor autoturismelor implicate pentru a nu sesiza organele de poliție cu privire la evenimentul produs.

Cei în cauză au fost conduși la sediul Poliției Orașului Voluntari pentru audieri, pe numele acestora întocmindu-se dosar penal pentru săvârșirea infracțiunii de șantaj.


Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.4484 secunde