X
X
Mai multe ştiri online:

Pod prăbușit peste soldații care îl construiau. 18 militari au fost răniți

Ştire online publicată Miercuri, 05 August 2020. Autor: Cuget Liber Online.
Foto: ntd.com
Pod prăbușit peste soldații care îl construiau. 18 militari au fost răniți - rusia-1596620348.jpg
Un pod în construcție a căzut miercuri peste militarii ruși care lucrau la el în cadrul unui exercițiu, rănind 18 dintre ei, transmite agenția TASS citată de Agerpres.


Accidentul a avut loc în satul Telman din Regiunea Autonomă Evreiască din estul Rusiei, probabil din cauza unei defecțiuni a echipamentului de protecție.


Răniții au fost transportați la un spital militar din regiunea vecină Habarovsk, a precizat un reprezentant al serviciului de intervenții de urgență.


Soldații făceau parte din forțele de construcții feroviare, care se pregăteau pentru realizarea rapidă a infrastructurii de uz militar.
Distribuie :

Top ştiri din ultimele 7 zile

Politică-Administrație
Luni, 14 septembrie Foto : Marian Vasiliev: "Prima parcare subterană va fi inaugurată pe 1 Decembrie 2021!" 31425 vizite, 0 comentarii Marian Vasiliev: "Prima parcare subterană va fi inaugurată pe 1 Decembrie 2021!"
Social
Luni, 14 septembrie Foto : Atenţie, constănţeni! Bulevardul Tomis va deveni cu sens unic din 1 octombrie 3791 vizite, 0 comentarii Atenţie, constănţeni! Bulevardul Tomis va deveni cu sens unic din 1 octombrie
Cultură-Educație
Miercuri, 16 septembrie Foto : Doliu la Teatrul de Stat! A încetat din viaţă actorul Alexandru Mereuţă 1427 vizite, 0 comentarii Doliu la Teatrul de Stat! A încetat din viaţă actorul Alexandru Mereuţă
Eveniment
Sambata, 12 septembrie Foto : Polițist din Constanța, rănit într-un accident, are nevoie de sânge 1389 vizite, 0 comentarii Polițist din Constanța, rănit într-un accident, are nevoie de sânge
ziare & stiri Revista presei
Pagina a fost generata in 0.4246 secunde