X
X
Mai multe ştiri online:

Peste 60 de persoane sunt date dispărute după explozia din Beirut

Ştire online publicată Sâmbătă, 08 August 2020. Autor: Cuget Liber Online.
Peste 60 de persoane sunt în continuare date dispărute la Beirut, la patru zile după explozia din port care a devastat capitala Libanului și a ucis peste 150 de oameni, a anunțat, sâmbătă, un responsabil din Ministerul Sănătății libanez, transmite AFP, citat de Agerpres.


"Numărul morților se ridică la 154, dintre care 25 nu au fost încă identificați. În plus, 60 de persoane sunt în continuare date dispărute", a adăugat sursa citată.


Ministerul Sănătății informase vineri că cel puțin 120 din cele peste 5.000 de persoane rănite în explozia de marți se află în stare critică.


Președintele SUA, Donald Trump, a anunțat, vineri, că va participa duminică la o videoconferință internațională a donatorilor în sprijinul Libanului, potrivit AFP, citat de Agerpres.


"Vom avea o videoconferință duminică împreună cu președintele (Franței, Emmanuel) Macron, cu liderii Libanului și cu liderii altor locuri din lume. Toată lumea va ajuta", a scris Trump pe Twitter.


Președintele american a menționat că a vorbit vineri dimineață cu președintele Macron.


Și instituțiile europene vor participa la această conferință a donatorilor organizată cu scopul de a mobiliza un ajutor umanitar de urgență pentru locuitorii Beirutului.


SUA au trimis trei avioane încărcate cu material medical, apă și hrană, dar și personal medical și tehnicieni, a anunțat Donald Trump.


Distribuie :

Top ştiri din ultimele 7 zile

Politică-Administrație
Luni, 14 septembrie Foto : Marian Vasiliev: "Prima parcare subterană va fi inaugurată pe 1 Decembrie 2021!" 31449 vizite, 0 comentarii Marian Vasiliev: "Prima parcare subterană va fi inaugurată pe 1 Decembrie 2021!"
Social
Luni, 14 septembrie Foto : Atenţie, constănţeni! Bulevardul Tomis va deveni cu sens unic din 1 octombrie 3885 vizite, 0 comentarii Atenţie, constănţeni! Bulevardul Tomis va deveni cu sens unic din 1 octombrie
Cultură-Educație
Miercuri, 16 septembrie Foto : Doliu la Teatrul de Stat! A încetat din viaţă actorul Alexandru Mereuţă 1453 vizite, 0 comentarii Doliu la Teatrul de Stat! A încetat din viaţă actorul Alexandru Mereuţă
Eveniment
Marti, 15 septembrie Foto : GALERIE FOTO / Liberalul Marian Iordache, condus pe ultimul drum de medgidieni 1251 vizite, 0 comentarii GALERIE FOTO / Liberalul Marian Iordache, condus pe ultimul drum de medgidieni
ziare & stiri Revista presei
Pagina a fost generata in 0.3079 secunde