Pericol de explozie într-o secție de poliție din Neamț, după ce un bărbat a venit să predea un proiectil într-o sacoșă

137
Pericol de explozie într-o secție de poliție din Neamț, după ce un bărbat a venit să predea un proiectil într-o sacoșă - jandarmeria-1632230408.jpg

Articole recomandate

O secție de poliție din Târgu Neamţ s-a aflat la un pas de explozie, după ce un bărbat a venit la secţie cu un proiectil.


Omul găsise obuzul în pădure şi în loc să sune la 112, l-a luat în sacoşă şi a mers cu el la poliție, deşi putea să explodeze în orice moment. Până la sosirea echipei priotehnice, agenţii au asigurat perimetrul.

Potrivit Antena3.ro,poliţiştii fac acum cercetări pentru comiterea infracţiunii de nerespectarea regimului materiilor explozive.


"La data de 20 septembrie a.c., în jurul orei 18.00, polițiștii din cadrul Poliției orașului Târgu Neamț au fost sesizați de un bărbat de 42 de ani, din Târgu Neamț, cu privire la faptul că a identificat un proiectil metalic, în timp ce se afla în pădurea din zona Mănăstirii Neamț.

Persoana în cauză s-a prezentat la sediul Poliției orașului Târgu Neamț, având asupra sa proiectilul identificat.

Până la sosirea echipei pirotehnice, din cadrul ISU Neamț, polițiștii au asigurat perimetrul unității de poliție, restricționând circulația participanților la trafic.



Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.505 secunde