Percheziții la 4 persoane care pretindeau că au „har divin”. 17 persoane înșelate cu aproape 200.000 de lei

169
Percheziții la 4 persoane care pretindeau că au „har divin”. 17 persoane înșelate cu aproape 200.000 de lei - ghicitoare-1634650802.jpg

Articole de la același autor

Un număr de 17 persoane au fost induse în eroare de vrăjitori şi vrăjitoare din municipiul Ploieşti care pretindeau că au har divin şi pot rezolva orice fel de problemă socială, prejudiciul estimat fiind de 200.000 lei.


Potrivit Realitatea.net, Inspectoratul Judeţean de Poliţie Prahova, poliţiştii Serviciului de Investigaţii Criminale Prahova au efectuat două percheziţii domiciliare în municipiul Ploieşti la locuinţele unor persoane bănuite de înşelăciune în formă continuată, patru mandate de aducere fiind puse în executare.

"Din cercetări a rezultat că cele 4 persoane ar fi indus în eroare 17 persoane, prin prezentarea ca adevărată a împrejurării nereale că au har divin şi pot rezolva orice fel de problemă socială. În urma percheziţiilor, au fost ridicate telefoane mobile, bani şi obiecte folosite la activitatea infracţională. Valoarea prejudiciului cauzat este de aproximativ 200.000 de lei", menţionează sursa citată.

Surse judiciare au precizat că persoanele vizate în cauză sunt două femei şi doi bărbaţi care pretindeau că sunt vrăjitori.


Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.4965 secunde