PEOPLE: Harry şi William nu vor merge unul lângă altul la înmormântarea prințului Philip

2061
PEOPLE: Harry şi William nu vor merge unul lângă altul la înmormântarea prințului Philip - poza-1618561438.jpg

Articole recomandate

Prinţii William şi Harry, care s-au confruntat cu dificultăţi în relaţia lor din ultimele luni, vor merge separat în timpul procesiunii funerare organizate sâmbătă pentru prinţul Philip, care a murit pe 9 aprilie la vârsta de 99 de ani, relatează People.com.


Ducele de Edinburgh, care a fost căsătorit cu regina Elisabeta a II-a timp de şapte decenii, va fi înmormântat sâmbătă la Castelul Windsor, în vestul Londrei, în cadrul unei ceremonii la care vor participa doar 30 de persoane din cauza restricţiilor privind pandemia de COVID-19, scrie Agerpres.


Reamintind de înmormântarea mamei lor, prinţesa Diana, după decesul ei tragic din 1997, pe când cei doi aveau 15 şi respectiv 12 ani, fraţii vor merge în spatele sicriului bunicului lor în timpul procesiunii funerare organizate în perimetrul Castelului Windsor. Cu toate acestea, ei nu vor merge unul lângă celălalt. În schimb, vor merge în acelaşi rând, iar între ei se va afla vărul lor, Peter Phillips. Prinţul William se va afla în faţă, întrucât este al doilea în ordinea succesiunii la tron după tatăl lor, prinţul Charles, urmat de Peter şi apoi de prinţul Harry.


William şi Harry au avut o relaţie tensionată în ultima vreme, despre care Harry a vorbit în timpul interviului acordat luna trecută jurnalistei americane Oprah Winfrey. El a descris relaţia lor ca fiind una "distanţată momentan", el şi William fiind "pe căi diferite", însă a ţinut să precizeze că îşi iubeşte fratele. Un purtător de cuvânt al Palatului Buckingham a refuzat să comenteze dacă modul în care William şi Harry vor merge în cadrul procesiunii funerare reflectă relaţia lor, potrivit agenţiei de ştiri PA Media.


Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole din aceeași secțiune

Pagina a fost generata in 0.788 secunde