Patru copii de la o grădiniță din Germania, infectați cu noul coronavirus

226
Patru copii de la o grădiniță din Germania, infectați cu noul coronavirus - corona-1582993589.jpg

Articole recomandate

Patru copii de la o grădiniță din Heinsberg, vestul Germaniei, sunt infectați cu noul coronavirus, a anunțat sâmbătă un purtător de cuvânt al municipalității, relatează AFP, citată de Agerpres.


Starea acestor copii, ale căror vârste nu au fost menționate, nu reprezintă un motiv de îngrijorare în acest stadiu. Ei "prezintă simptomele unei răceli", potrivit oficialului german.


Copiii merg la grădinița unde lucrează o îngrijitoare care a fost infectată de soțul ei, primul caz depistat în această regiune dens populată din Germania.


Cu aproximativ 60 de cazuri raportate în ultimele zile, acest oraș din landul Renania de Nord-Westfalia a devenit în câteva zile principalul focar de îmbolnăviri cu coronavirus din Germania.


În orașul aflat în apropiere de granița cu Olanda, o mie de persoane se află în carantină acasă, în timp ce școlile și creșele sunt închise până luni, precum și birourile administrației locale. Ministrul sănătății, Jens Spahn, a avertizat joi că Germania se află "la începutul unei epidemii de coronavirus".


Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole din aceeași secțiune

Pagina a fost generata in 0.6715 secunde