Patronul lanțului german de supermarketuri Aldi, părăsit de soție pentru un refugiat afgan

456
Patronul lanțului german de supermarketuri Aldi, părăsit de soție pentru un refugiat afgan - aldi-1567530582.jpg

Articole recomandate

Soția unuia dintre cei mai bogați oameni de afaceri germani, Theo Albrecht Jr., co-proprietar al lanțului de supermarketuri Aldi Nord, s-a lăsat cucerită de un tânăr migrant de origine afgană și a anunțat că divorțează de soțul său, relatează ziarul spaniol ABC, citat de Agerpres.


Ea are 47 de ani, se numește Katja și este deocamdată căsătorită cu Theo Albrecht Jr., care se numără printre primii zece cei mai bogați oameni din Germania, cu o avere estimată la 15,7 miliarde de euro. El are 31 de ani și a venit în Germania în 1996 fugind din Afganistan și a pus prima oară piciorul în casa soților Albrecht ca tehnician pentru instalarea unui sistem de internet. Până acum a fost ținut secret faptul că doamna Albrecht s-a despărțit de soț în 2015, după negocierea unei sume substanțiale de întreținere pentru a pleca și a trăi cu Tareq.


Însă nașterea primului copil al celor doi a determinat-o pe Katja să-și reglementeze situația și să ceară oficial divorțul.


"Ceea ce s-a întâmplat cu Katja este faptul că era plictisită de viață. De măsurile constante de securitate, de izolare și de angajamentele sociale. Avea nevoie de varietate. Iar Tareq a fost foarte amabil cu ea, foarte relaxat și îndrăzneț. Și-a dat seama că exista șansa unei relații și s-a aruncat în brațele lui", a declarat publicației Bild Zeitung o prietenă a bogătașei germane.


Tareq S. lucrează în prezent la construcția unei case la Meerbusch (Renania - Westfalia de Nord), în care să trăiască alături de Katja și de familie, iar cuplul este în așteptarea divorțului pentru a putea obține resursele necesare pentru a-și continua proiectul. Ce doi așteaptă ca socrii să se mute și să locuiască în aceeași casă cu ei.


Miliardarul Theo Albrecht Jr., în vârstă de 69 de ani care este coproprietar împreună cu cumnata sa al lanțului de magazine Aldi Nord și Trader Joe's, a declarat că nu se opune divorțului. Este sătul de tribunale după un obositor proces de moștenire.


Puternicul consorțiu Aldi Norte și cele trei fundații care poartă numele de Lukas, Markus și Jakobus, cei trei fii ai patriarhului care a ridicat compania după război, au o valoare de 25 de miliarde de dolari, generează un profit de 50 de milioane de euro pe an și numără peste 30.000 de angajați doar în Germania.


Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole din aceeași secțiune

Pagina a fost generata in 1.902 secunde