Părinții care au Covid pot fi tratați, de astăzi, în secțiile de pediatrie unde sunt internați copiii lor

126
Părinții care au Covid pot fi tratați, de astăzi, în secțiile de pediatrie unde sunt internați copiii lor - branula-1631547478.jpg

Articole de la același autor

Unităţile sanitare cu paturi, care au în structură secţii sau compartimente cu profil pediatric, pot asigura, din 13 septembrie, asistenţa medicală pentru însoţitorii care sunt cazuri suspecte şi cazuri confirmate de COVID-19, potrivit unei decizii a Ministerului Sănătății. 


Ministerul Sănătății a informat luni că a modificat Anexa nr. 1 si Anexa nr.2 la Ordinul ministrului sănătății nr. 434/2021 privind aprobarea Planului de măsuri pentru organizarea spitalelor și a unităților de dializă în contextul pandemiei de COVID-19 și a listei spitalelor și unităților de dializă care asigură asistența medicală pentru pacienți, cazuri confirmate și suspecte de COVID-19, conform clasificării spitalelor în 3 niveluri de competența.


Potrivit Realitatea.net, în situaţia in care evoluţia copilului este favorabilă, dar aparţinătorul acestuia necesită în continuar asistenţă medicală, medicul curant al însoţitorului împreună cu şeful de secţie au obligaţia de a organiza transferul acestuia pe o secţie de adulţi, în cadrul aceleiaşi unităţi sanitare sau într-o altă unitate sanitară.


Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.3905 secunde