Orașul care nu mai permite parcarea mașinilor pe stradă

217
Orașul care nu mai permite parcarea mașinilor pe stradă - noparkingsign-1494161141.jpg

Articole recomandate

Oslo a ținut prima pagină a agendei media în 2015, când oficialii locali au declarat că prin centrul orașului nu vor mai circula deloc autovehicule până în 2019. Capitala Norvegiei este regăsește pe lista scurtă a orașelor care interzic accesul autoturismelor în unele zone pentru a reduce poluarea și a îmbunătăți calitatea vieții. Cât s-a apropiat de acest obiectiv în ultimii doi ani se arată într-un articol al publicației Curbed.com.


În primul rând, s-au implementat idei ce au dovedit un real succes în alte orașe, cum ar fi scumpirea taxelor de circulație pentru autoturisme și crearea unei zone strict pietonale în centrul orașului. Însă cea mai dramatică schimbare în acest scop se referă la transformarea străzilor din Oslo.

Până la sfârșitul anului orașul va elimina toate locurile de parcare stradale pentru a face mai mult spațiu pentru pietoni și bicicliști. Imaginile incredibile ale echipajelor de stradă care pavează spațiile de parcare pentru a crea bulevarde largi au împânzit rețelele de socializare, scrie businessmagazin.ro.



Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.4319 secunde