Operațiune de amploare la Strasbourg, după atacul de marți

108
Operațiune de amploare la Strasbourg, după atacul de marți - strasbourg2-1544716914.jpg

Articole recomandate

O importantă operațiune a forțelor de poliție franceze are loc în cursul după-amiezii de joi în cartierul Neudorf din Strasbourg, unde i s-a pierdut urma lui Chérif Chekatt, autorul atentatului de acum două zile, relatează AFP. 


Numeroase vehicule ale poliției au fost dispuse perpendicular pe străzi pentru a bloca circulația. 


Potrivit AFP, grupuri de polițiști puternic înarmați și protejați de scuturi pătrund în imobile, cu arme automate în mână pe strada Epinal. 


Trecătorii și jurnaliștii au fost invitați să părăsească perimetrul. 


'Este vorba despre verificări așa cum au fost mai multe în ultimele 36 de ore. Acesta nu este o alertă și nu vrea să anunțe nimic, să lăsam ancheta să continue', a declarat ministrul de interne, Christophe Castaner, în Senat. 


'(Polițiștii) fac verificări în mai multe locuri. Deocamdată, nimic nu spune că persoana pe care o căutăm se găsește în locul acela', a confirmat o sursă din cadrul poliției, la solicitarea AFP. 


Conform unei alte surse de poliție, această operațiune este întreprinsă în cadrul anchetei, dar nu are ca obiectiv imediat arestarea suspectului. 


După atacul de marți, Chérif Chekatt s-a urcat într-un taxi, îndreptându-se spre cartierul Neudorf. El a intrat într-un schimb de focuri cu poliția, după care i s-a pierdut urma.


Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole din aceeași secțiune

Pagina a fost generata in 0.9156 secunde