O nouă tragedie în Mediterana. Cinci persoane au murit, alți 300 de migranți au fost salvați

209
O nouă tragedie  în Mediterana. Cinci persoane au murit, alți 300 de migranți au fost salvați - tragediamediterana-1476965406.jpg

Articole recomandate

Cadavrele a cinci migranți au fost găsite în Marea Mediterană, în cursul a cinci operațiuni care au permis salvarea a 300 de persoane, a anunțat Garda de Coastă italiană, relatează AFP.

"Migranții se aflau la bordul a două bărci pneumatice și a trei mici ambarcațiuni", a precizat Garda de Coastă, într-un comunicat.

Cei care se aflau la bordul celor trei ambarcațiuni au fost salvați în special în noaptea de marți spre miercuri, în apropierea insulelor Pantelleria, Lampione și Lampedusa, scrie Agerpres.

Ocupanții a două bărci pneumatice au primit asistență din partea unei unități a ONG-ului Life Boat, care a salvat 130 de persoane, și a unei nave a Marinei irlandeze, care a salvat 118 persoane și a recuperat cinci cadavre.

De la începutul anului, aproximativ 145.000 de migranți au ajuns pe coastele Italiei. Potrivit ONU, cel puțin 3.626 dintre aceștia au murit sau au dispărut în mare.

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 2.3499 secunde