X
X
Mai multe ştiri online:

O NOUĂ TRAGEDIE! 21 de morți după surparea unei mine

Ştire online publicată Sâmbătă, 12 Ianuarie 2019. Autor: Cuget Liber Online.
Douăzeci și una de persoane au murit după surparea tavanului într-o mina din provincia chineză Shaanxi, a anunțat presa din China, potrivit Reuters.

Tragedia a avut loc, sâmbătă, la ora locală 16.30, la o mină de cărbune din Shenmu, exploatată de Baiji Mining Co Ltd. În momentul surpării tavanului, în subteran se aflu 87 de persoane.

66 de mineri au fost salvați, însă 21 au rămas blocați în subleran. După o căutare inițială, s-au confirmat decesele a 19 mineri. Căutările au continuat și ultimii doi mineri care erau blocați au fost găsiți și ei fără viață.

Câteva companii miniere din Shandong și Henan, precum și din alte zone ale Chinei, au primit notificări din partea Administrației Naționale pentru Siguranță în Minerit, care le-a cerut să își întrerupă activitatea pentru inspecții care vor dura până în luna iunie, anunța, vineri, Shanghai Securities News.

Duminică, agenția Xinhua a notat că și în provincia Shanxi, aflată lângă provincia Shaanxi, vor avea loc inspecții la unele mine.Distribuie :

Top ştiri din ultimele 7 zile

ziare & stiri Revista presei
Inchide
Pagina a fost generata in 0.0842 secunde