O furtună puternică de zăpadă face prăpăd în Statele Unite

257
O furtună puternică de zăpadă face prăpăd în Statele Unite - image20121191357764656dupauragan-1548062581.jpg

Articole recomandate

SUA se confruntă cu furtuni masive de zăpadă care a făcut, până în prezent, cel puțin trei morți, mai mulți răniți și perturbarea multor activități, inclusiv a traficului aerian și al celui terestru.


Temperaturile minime extreme și furtunile de zăpadă au făcut mii de victime și au lăsat câteva mii de locuințe fără alimentare cu energie electrică!


Peste 100 de milioane de locuitori sunt afectați de ninsorile abundente și temperaturile scăzute.


Autoritățiile din New Jersey și Pennsylvania au declarat deja stare de urgență. Peste 2.000 de zboruri au fost anulate, alte 10.500 amanate, iar un avion a alunecat de pistă la aterizare în Chicago.


Donald Trump le-a cerut americanilor să ia măsuri de precauție pentru furtuna de zăpadă care afectează o bună parte a țării. Șeful statului a făcut și o glumă pe marginea acestei situații: "Aveți grijă și încercați să rămâneți în casele voastre, multe zone ale țării suferă de o cantitate imensă de zăpadă și de o temperatură minimă care este aproape de record, a avertizat președinteleTrump. Deși a fost sceptic în mai multe rânduri vizavi de cercetarea științifică privind schimbările climatice, a adăugat: "Nu ar fi rău să avem puțină încălzire globală acum!"


Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.5512 secunde