O femeie care ţipă în faţa moaştelor Sfintei Parascheva, "tratată" de pompieri şi jandarmi: „Urletele au încetat când a atins racla"

404
O femeie care ţipă în faţa moaştelor Sfintei Parascheva,

Articole de la același autor

Oamenii veniți din toate colțurile țării să se roage la racla cu moaștele Sfintei Parascheva au trecut de testul credinței, după ce au văzut cum o femeie care țipa din răsputeri a fost "tratată" de un echipaj SMURD, la îndemnul unui preot care a recomandat ca femeia fie apropiată de raclă.


Potrivit Antena3.ro, imaginile cu femeia care stă într-o poziție nefirească pe scările metalice așteptându-şi rându-l pentru a ajunge la racla cu moaștele Sfintei Parascheva, au fost surprinse de o măicuța care a apreciat momentul ca fiind un miracol.

În filmare se vede cum femeia începe să țipe din răsputeri dând impresia că s-ar afla într-un fel de transă. La un moment dat, se aude indemnul domol al unui preot care roagă pompierii şi jandarmii să ajute femeia să ajungă la racla cu moaștele Sfintei Parascheva.

Imediat după ce a atins moaștele femeia s-a calmat. Cei care au asistat la acest moment confirmă susele măicuței şi afirmă că au fost martorii unui miracol. 






Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 1.0589 secunde