O dronă a Iranului a survolat un portavion american în Golful Persic

204
1
O dronă a Iranului a survolat un portavion american în Golful Persic - harrytruman-1454143673.jpg

Articole recomandate

O dronă iraniană a survolat un portavion american aflat în Golful Persic, în cadrul unui exercițiu militar al Iranului, informează romanialibera.ro.

Trecerea dronei pe deasupra portavionului Harry Truman pare să fi fost accidentală. Forțele Navale ale SUA au calificat acest gest drept "anormal" și "lipsit de profesionalism".

Televiziunea publică de la Teheran a difuzat vineri imagini filmate de o dronă, care aparent survola un portavion american.

Comandorul Kevin Stephens, purtătorul de cuvânt al Flotei a V-a a SUA, cu baza în Bahrain, a confirmat că un aparat aerian fără pilot a zburat, pe 12 ianuarie, în apropierea unui portavion francez și "chiar pe deasupra" portavionului american Harry Truman, în timp ce navele se aflau în apele internaționale, în Golful Persic.

"Drona nu a reprezentat niciun pericol, nu era dotată cu armament. Însă este un gest anormal și lipsit de profesionalism", a subliniat Stephens.

Comentează știrea

ActionVictory'S
30 ianuarie 2016
Cartea ta..

Niciodată să nu privești studiul ca pe o datorie, ci ca pe un prilej demn de invidiat care te învață ce înseamnă influența eliberatoare a frumuseții pe tărâmul spiritului, pentru bucuria ta personală și beneficiul comunității căreia va aparține munca ta de mai târziu. citat celebru din Albert Einstein Căutăm urgent colaboratori part-time care vor să câștige bani în timpul liber, într-un proiect unic la nivel mondial. Oferim contract de comision. Pentru mai multe detalii, trimiteți mesajul PROIECT la adresa de email [email protected]

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.3038 secunde