O deputată a partidului antisistem M5S din Italia, bătută într-o parcare

292
O deputată a partidului antisistem M5S din Italia,  bătută într-o parcare - odeputata-1545055801.jpg

Articole recomandate

O deputată a partidului Mișcarea Cinci Stele (M5S) din Italia a fost "atacată brutal" de un bărbat în parcarea unui supermarket din Sardinia, a declarat un membru din conducerea acestei formațiuni antisistem, relatează Agerpres.

Mara Lapia se afla, sâmbătă seară, la coada de la casă pentru a plăti la un supermarket din Nuoro, în centrul insulei Sardinia, când a fost prima dată atacată verbal de un bărbat, a relatat agenția italiană de știri ANSA. Apoi ea a fost agresată fizic în parcarea magazinului.

"Tot sprijinul M5S pentru purtătoarea noastră de cuvânt, Mara Lapia, care a fost atacată brutal de un bărbat la un supermarket din Nuoro. Un gest abject pe care îl condamnăm ferm", a scris pe Twitter Alessandro D’Uva, liderul grupului parlamentar al partidului din camera inferioară a legislativului italian.

Mara Lapia, care a fost dusă la spitalul San Francesco din oraș pentru îngrijiri și apoi lăsată să meargă acasă, are o coastă ruptă, diferite contuzii și probleme la un plămân, a relatat ANSA.

Conform agenției, bărbatul a început să o atace verbal pe deputata de 42 de ani după ce aceasta a mustrat un angajat din supermarket că a vărsat din greșeală pe ea o băutură nealcoolică. El a fost identificat.

"Simți mirosul în tot supermarketul. Când voi intrați undeva, mirosul se răspândește peste tot", i-ar fi spus bărbatul, aparent făcând referire la reprezentanții M5S.

"Nu m-am gândit niciodată că aș putea fi în pericol pentru rolul meu ca parlamentar", a declarat Mara Lapia, adăugând că agresorul este o brută.

"Este îngrozitor că un bărbat se poate dezlănțui așa împotriva unei femei. Mă simt mai rănită ca femeie decât ca parlamentar", a adăugat ea.

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 1.1195 secunde