O adolescentă s-a prefăcut moartă în timp ce era aruncată de pe un pod, pentru a scăpa de ucigașul prietenei sale

110
O adolescentă s-a prefăcut moartă în timp ce era aruncată de pe un pod, pentru a scăpa de ucigașul prietenei sale - adolescenta-1634480143.jpg

Articole recomandate

Momente de coșmar pentru o adolescentă din SUA care și-a văzut cea mai bună prietenă ”aproape decapitată”.Tânăra s-a prefăcut moartă pentru a scăpa de ucigașul care a aruncat-o peste un pod.


Două prietene, Elizabeth Reiser și Brandi Hicks voiau să se relaxeze după ce și-au dat ultimele examene, când un bărbat s-a apropiat de ele și le-a rugat să îl ducă cu mașina. Chiar le-a oferit 20 de dolari pentru acest serviciu.

”Bărbatul a vorbit puțin cu Liz și Brandi., Liz a simțit că ceva nu e în regulă, dar Brandi a considerat că fiind amândouă acolo, va fi sigur să îl ia cu mașina”, a spus mama lui Elizabeth.

Potrivit Antena3.ro, fetele au decis să îl ducă cu mașina și i-au cerut adresa ca să știe unde să îl lase. Fetele au simțit că ceva nu e în regulă, atunci când comportamentul bărbatului s-a schimbat brusc.

Tinerele au oprit mașina și l-au rugat să coboare, moment în care acesta a scos un cuţit şi l-a îndreptat spre acestea, obligând-o pe cea care se afla la volan să continue să conducă, spunându-i că trebuie să ajungă pe un câmp aflat la marginea oraşului.

A legat-o pe Brandi de volan cu șireturile, iar pe Liz a dus-o pe câmp, unde a înjunghiat-o în gât, spate și față. A lăsat-o să sângereze, și a venit după Brandi, care era încă în maşină, a dezlegat-o şi a condus-o la locul crimei, unde a fost forţată să asiste la ultimele momente din viaţa celei mai bune prietene.

Întorşi la maşină, criminalul a folosit o pereche de şosete pentru a nu lăsa amprente pe volan şi a dus-o pe fată în aproperea unei linii de cale ferată din apropierea râului Tuscarawas din New Philadelphia.

Aici, tânăra de 18 ani a fost abuzată sexual în mod repetat, iar apoi agresorul a încercat să o stranguleze cu şireturile pe care mai devreme le folosise pentru a-i lega mâinile. Acesta a încercat de trei ori să o lase fără aer, după care a crezut că tânăra a murit.

Cu toate acestea, fata a luptat împotriva morţii şi şi-a recăpatat ca prin minune cunoştinţa, considerând că singurul mod prin care poate scăpa este să joace rolul de moartă.


Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.3229 secunde