Trump avertizează Teheranul:

"Nu poate fi un alt masacru al manifestanților pașnici"

226

Articole recomandate

Președintele american Donald Trump a avertizat, sâmbătă, regimul iranian împotriva unui "alt masacru al manifestanților pașnici", referindu-se la mișcarea de contestare care a avut loc în țară în noiembrie, transmite AFP. 
"Nu poate fi un alt masacru al manifestanților pașnici și nici întreruperea internetului. Lumea privește", a scris pe Twitter liderul de la Casa Albă. 


Mai multe sute de studenți s-au adunat, sâmbătă seară, la Teheran, ca răspuns la invitația de a aduce un omagiu cele 176 de victime ale Boeingului ucrainean, în majoritate iranieni și canadieni, printre care cu două cetățenii, doborât, miercuri, de o rachetă iraniană. 


Manifestațiile care au izbucnit la jumătatea lui noiembrie în Iran pentru a protesta față de creșterea semnificativă a prețului la benzină au făcut peste 300 de morți, potrivit ONG-ului Amnesty International. 


Accesul la internet a fost întrerupt în mai multe rânduri, în special după apelurile la comemorare lansate pe rețelele sociale, la o lună după manifestații. 


"Bravului popor iranian, care suferă de mult timp: sunt alături de voi de la începutul președinției mele și administrația mea va continua să fie alături de voi", a scris pe Twitter, sâmbătă, Donald Trump. "Urmărim îndeaproape manifestațiile voastre și curajul vostru ne inspiră", a adăugat el.


Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.3313 secunde