NU FACEȚI CA EL! Pedeapsă neașteptată pentru un fost curier de pizza. Vezi motivul!

286
NU FACEȚI CA EL! Pedeapsă neașteptată pentru un fost curier de pizza. Vezi motivul! - ddd-1579783647.jpg

Articole recomandate

Un procuror turc a solicitat joi până la 18 ani de închisoare pentru un fost curier, acuzat că a scuipat pe o pizza înainte de a o livra clientului, relatează AFP, potrivit Agerpres.

Fapta a avut loc la data de 24 decembrie 2017 în localitatea Eskișehir din centrul Turciei. Potrivit agenției de știri DHA, fostul curier, concediat ulterior, este acuzat că a deschis cutia cu pizza și că a scuipat pe aceasta înainte de a suna la ușa clientului. Gestul său a fost descoperit câteva zile mai târziu, după ce un apropiat al proprietarului imobilului a vizionat imaginile filmate de camera de supraveghere. Acesta a alertat locatarul, care a depus o plângere.

Joi, în timpul celei de-a cincea audieri în cadrul procesului, procurorul a solicitat între doi ani și jumătate și 18 ani de închisoare pentru două capete de acuzare: ''punerea în pericol a vieții sau a sănătăți unei persoane prin alterarea alimentelor'' și ''degradarea unui bun''. Motivele din spatele gestului bărbatului nu sunt cunoscute, însă DHA a relatat că acesta a filmat scena cu telefonul mobil. O fotografie publicată de agenție îl arată pe fostul curier în timp ce se apleacă deasupra cutiei cu pizza ținând în mână telefonul.

Pedeapsa solicitată pare foarte mare, chiar și în conformitate cu criteriile sistemului de justiție turc, recunoscut prin faptul că este foarte puțin indulgent. Prin comparație, infracțiunea de ''apartenență la o organizație teroristă armată'' este pedepsită cu 15 ani de închisoare, precizează AFP.

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Duminică, 22 Decembrie 2019
Stire din Actual : Turcia, sufocată de refugiați sirieni!
Duminică, 22 Decembrie 2019
Stire din Sport : Bogdan Stancu, GOLGHETER în Turcia
Pagina a fost generata in 1.1109 secunde