NU A MAI AVUT NOROC! "Jack Spintecătorul thailandez'', arestat în tren

305
NU A MAI AVUT NOROC!

Articole recomandate

Poliția din Thailanda l-a arestat miercuri pe Somkid Pumpuang, supranumit ''Jack Spintecătorul thailandez'', când călătorea într-un tren după ce se presupune că duminică a comis ultima sa crimă, potrivit unor surse oficiale citate de EFE și Agerpres.

Somkid, în vârstă de 55 de ani, este acuzat că a strangulat în localitatea de nord-est Khoen Kaen o femeie de 51 de ani, pe care o cunoscuse pe Facebook, și a fost arestat după ce doi studenți ce călătoreau în aceași tren l-au identificat și au anunțat poliția.

"L-am capturat pe acuzat miercuri dimineață. Agentul însărcinat cu ancheta l-a acuzat pe Somkid de comiterea unui alt asasinat, iar acesta și-a mărturisit vina", a anunțat la o conferință de presă Chareonwit Sriwanich, comandantul adjunct al Poliției Provinciale din Regiunea 4.

"Jack Spintecătorul thailandez" a fost condamnat în 2005 pentru asasinarea a cinci femei la pedeapsa cu închisoarea pe viață, dar a fost eliberat anul acesta în mai, fiind considerat "un deținut excelent", potrivit Departamentului Instituțiilor Penitenciare thailandez.

După acest incident, Departamentul a subliniat necesitatea de a revizui politicile de reducere a pedepsei și de a înăspri condițiile de eliberare a deținuților.

Potrivit poliției, Somkid a povestit că a ucis ultima sa victimă după o dispută violentă cu aceasta.

Poliția notează că modul de operare al criminalului este similar cu cele cinci asasinate comise anterior.

Surse ale poliției au confirmat că acuzatul va fi dus joi la locul faptei pentru o reconstituire a crimei, o practică obișnuită în desfășurarea investigațiilor.

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.9069 secunde