Nouă morți după incendiile din California. Lady Gaga, Cher și Kim Kardashian, evacuați din Malibu

87
Nouă morți după incendiile din California. Lady Gaga, Cher și Kim Kardashian, evacuați din Malibu - h54763546e1541839452368-1541926354.jpg

Articole recomandate

Trei incendii uriașe de vegetație fac ravagii în California. Cel puțin nouă persoane și-au pierdut viața după ce flăcările le-au înconjurat mașinile, în timp ce încercau să fugă din Paradise, un orășel complet mistuit de foc.

Vâlvătaia se apropie amenințător și de Malibu, o populară destinație turistică, unde au reședințe luxoase numeroase vedete. Staruri precum Lady Gaga, Cher și Kim Kardashian se numără printre cei care au primit ordin de evacuare.


Un bilanț actualizat arată 9 morți și zeci de dispăruți în urma incendiilor din California.


În timp ce soțul ei conducea mașina prin foc, o femeie murmura o rugăciune. Într-o altă mașină, un tată lupta din răsputeri să-și păstreze sângele rece și să-și liniștească fetița de 5 ani, aflată pe bancheta din spate.


Cele două familii sunt în siguranță acum, dar nu toți au avut noroc. Mai mulți oameni au ars de vii în autoturisme. Și peste o mie de case și alte clădiri s-au transformat în scrum.


La vest de Los Angeles, limbile de foc au traversat o autostradă importantă și amenința zonele de coastă, inclusiv Malibu. Acolo se afla și reședințele a numeroase celebrități. "Am avut o oră să ne facem bagajele și să plecăm. Mă rog ca toată lumea să fie în siguranță." - au transmis Kim Kardashian și Kanye West, care și-au evacuat casa împreună cu cei 3 copii mici.


Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.535 secunde