Nou bilanț al tragediei din Indonezia. Sunt 1.763 de morți. 5.000 de persoane, date dispărute

188
Nou bilanț al tragediei din Indonezia. Sunt 1.763 de morți. 5.000 de persoane, date dispărute - 800-1538916144.jpg

Articole recomandate

Aproximativ 5.000 de persoane sunt date dispăurute, iar în jur de 1.760 și-au pierdut viața, în urma cutremurului urmat de un tsunami din Indonezia.


Sutopo Purwo Nugroho, purtătorul de cuvânt al Agenției de Gestionare a dezastrelor, a declarat că această cifră s-a bazat pe estimări ale autorităților locale din Petobo și Balaroa, deosebit de afectate de dublul dezastru produs la 28 septembrie în Palu, oraș de 350.000 de locuitori. Purtătorul de cuvânt a precizat că operațiunile de căutare vor continua până la 11 octombrie, dată la care cei care nu au fost găsiți vor fi declarați morți, informează Reuters și DPA, citate de Agerpres.


Până acum au fost găsite 1.763 de cadavre, potrivit ultimului bilanț, anunțat duminică. Dar echipele de salvare se tem că mii de rămășițe nu vor fi găsite în cele două cartiere din Palu puternic devastate.


Petobo, o adunare de sate, și Balaroa, un vast complex de locuințe sociale, au fost înghițite de pământ, când mișcările seismice au transformat pământul într-o mare de noroi, proces cunoscut sub numele de lichefiere. Speranța găsirii de supraviețuitori este aproape redusă la zero.




Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole din aceeași secțiune

Pagina a fost generata in 1.1022 secunde