Noi zvonuri despre situația lui Kim Jong-un. Mesajul transmis de un oficial al Japoniei

313
Noi zvonuri despre situația lui Kim Jong-un. Mesajul transmis de un oficial al Japoniei - kimjongun-1593268169.jpg

Articole recomandate

Noi zvonuri despre decesul lui Kim Jong-un au apărut în presa internațională, după ce un oficial japonez a transmis că are "unele suspiciuni" cu privire la sănătatea sa, pe fondul pandemiei de COVID-19.


În ultimele luni, dictatorul nord-coreean a avut foarte puține apariții în spațiul public, fapt ce a alimentat o serie de zvonuri despre starea de sănătate a acestuia.


Primele rapoarte au apărut după absența lui Kim de la sărbătoarea dedicată nașterii bunicului său, Kim Il-Sung, pe 15 aprilie.


Se credea la acea vreme că liderul de la Phenian se află într-o stare critică după o operație pe cord. De atunci, Kim Jong-un a mai apărut foarte rar în spațiul public.


Vorbind vineri într-un briefing de presă, ministrul japonez al Apărării, Taro Kono, a declarat că mișcările recente observate în Coreea de Nord au fost "foarte ciudate", potrivit The Sun.


"Avem câteva suspiciuni cu privire la sănătatea lui Kim Jong-un", a spus acesta.


Kono a transmis că au existat "mișcări foarte ciudate" în Coreea de Nord, cauzate de faptul că Kim "încearcă să nu se infecteze cu COVID-19".


El a adăugat că virusul se "răspândește în toată țara", deși Coreea de Nord a susținut constant că nu a înregistrat niciun caz de infectare.




Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole din aceeași secțiune

Pagina a fost generata in 0.9818 secunde