Noi tiruri de rachetă lansate spre Israel

228
Noi tiruri de rachetă lansate spre Israel - atac-1351503587.jpg
Unsprezece tiruri de rachetă au fost lansate noaptea trecută spre sudul Israelului, fără a provoca însă răniți sau pagube materiale, a anunțat luni dimineață un purtător de cuvânt al armatei israeliene.
Ieri, șapte rachete au căzut pe teritoriul israelian, în special în apropiere de orașul Beersheba, ca urmare a unui raid aerian israelian care a dus la moartea unui membru al brațului armat al Hamas, mișcare ce controlează Fâșia Gaza.

Aviația israeliană a lansat apoi două raiduri seara trecută în Fâșia Gaza, fără a provoca victime. În urma acestor atacuri, o casă a fost distrusă, au afirmat surse palestiniene.

Un purtător de cuvânt al armatei a confirmat în cursul nopții aceste raiduri, afirmând că vizau "zone de lansare a rachetelor și de activități teroriste". El a precizat că 150 de rachete au fost lansate spre Israel de la începutul lunii octombrie și 615 de la începutul anului.

Un acord fragil de încetare a focului a intrat în vigoare miercuri, la miezul nopții (1.00, ora României), grație unei medieri egiptene între Israel și Hamas, după un ciclu de violențe care s-a soldat cu moartea a opt combatanți palestinieni și rănirea gravă a trei persoane în Israel în 72 de ore.


Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Joi, 18 Octombrie 2012
Stire din Actual : Israel, atacat cu tiruri de rachete
Sâmbătă, 27 Octombrie 2012
Stire din Politică-Administrație : PNL îl atacă dur pe Theodor Stolojan!
Pagina a fost generata in 1.0147 secunde