Noi restricții în Capitală, duminică seară: Oamenii cer eliminarea restricțiilor și a pașaportului verde

227
Noi restricții în Capitală, duminică seară: Oamenii cer eliminarea restricțiilor și a pașaportului verde - protest-1633875647.jpg

Articole de la același autor

Restricțiile scot iar românii în stradă. Duminică este organizat un nou protest în Capitală, după ce weekendul trecut, aproape 15.000 de oameni au protestat. Oamenii au început deja să se strângă în Piața Universității, anunță Realitatea PLUS. Aceștia spun că pașaportul verde de vaccinare încalcă toate drepturile și libertățile constituționale.


Potrivit Realitatea.net, până la ora 16.00, în Piața Universității se strânseseră câteva zeci de persoane. Acestea susțin că pașaportul digital verde nu ar trebui introdus în spațiile deschise și închise și reclamă și testarea și vaccinarea anti-COVID-19 în școli.

Cele câteva zeci de perrsoane au venit să-și strige nemulțumirile în Piața Universității, urmând ca să pornească în marș către ministerele Sănătății și al Educației, pentru ca în final să ajungă în fața Guvernului, în Piața Victoriei.


Aici vor cere guvernanților ridicarea tuturor restricțiilor, despre care aceștia susțin că sunt nejustificate și încalcă drepturile cetățenești.

Totul se întâmplă în contextul în care duminică în Capitală rata de infectare a atins un nivel foarte ridicat, de aproape 14 la 1.000 de locuitori. Potrivit DSP, rata de incidență cumulată la 14 zile a ajuns la 13,6 la mia de locuitori, adică aproape 14 persoane din 1.000 sunt confirmate cu COVID-19 din 1.000.



Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.324 secunde