Noi detalii despre pilotul rănit în accidentul aviatic de la Suceava. Starea lui de sănătate s-a agravat

182
Noi detalii despre pilotul rănit în accidentul aviatic de la Suceava. Starea lui de sănătate s-a agravat - 7b74a50616144421b446ff1147743c36-1534228755.jpg

Articole recomandate

Starea pilotului Sorin Bochiș, rănit în accidentul aviatic produs în 4 august la Frătăuții Vechi, în județul Suceava, s-a agravat, pacientul fiind, potrivit medicilor, în comă profundă.

"Starea s-a înrăutățit în ultimele 24 de ore, pacientul este în comă profundă. Reacțiile sale sunt extrem de slabe, este mai grav din punct vedere neurologic. Pronosticul este extrem de rezervat", a declarat luni pentru News.ro medicul Florin Grămadă, purtătorul de cuvânt al Spitalului de Neurochirurgie din Iași.

Pilotul Sorin Bochiș, în vârstă de 53 de ani, originar din Timișoara, a fost cu elicopterul SMURD la Spitalul de Neurochirurgie din Iași în urma accidentului aviatic produs în 4 august în localitatea Frătăuții Vechi, din județul Suceava, unde două avioane de mici dimensiuni s-au ciocnit în zbor, la antrenamente, iar ulterior s-au prăbușit în afara pistei. Celălalt pilot și-a pierdut viața în urma accidentului.

Polițiștii din Suceava au deschis dosar penal pentru vătămare corporală din culpă și ucidere din culpă, dosarul fiind coordonat de procurori. De asemenea, specialiștii Autorității Aeronatice Civile fac propria anchetă pentru a vedea dacă a fost vorba despre eroare umană sau defecțiune tehnică.



Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 1.2598 secunde