Naufragiu în Mediterana. Cel puțin opt morți

201
Naufragiu în Mediterana. Cel puțin opt morți - naufragiu-1484483803.jpg

Articole recomandate

Un nou naufragiu în nordul coastelor libiene s-ar fi soldat cu peste 100 de dispăruți, potrivit relatărilor a patru persoane salvate, în timp ce au fost recuperate din apele Mării Mediterane opt corpuri ale unor migranți morți, a făcut cunoscut, sâmbătă, garda de coastă italiană, citată de AFP. 


"La ora actuală, putem informa că au fost recuperate corpurile a opt persoane moarte. Alte patru persoane au fost salvate, afirmând că, în total, 107 migranți se aflau la bordul ambarcațiunii", a declarat serviciul de presă al gărzii de coastă italiene care coordonează operațiunile de salvare din Mediterana. 


Aceste operațiuni au continuat și după lăsarea întunericului, în pofida condițiilor meteorologice nefavorabile și mării agitate. 


O navă militară franceză care efectua misiuni de patrulare în cadrul dispozitivului Frontex, agenția europeană de control al frontierelor externe, i-a recuperat pe supraviețuitori, în timp ce două vase comerciale au fost rerutate spre zona naufragiului, la vreo 50 de kilometri nord de coastele libiene. 


Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.5217 secunde