Munca de acasă a crescut productivitatea, dar și stresul

247
Munca de acasă a crescut productivitatea, dar și stresul - munca-1637769351.jpg

Articole de la același autor

Munca la distanţă şi cea hibridă au crescut productivitatea pe termen scurt pentru majoritatea companiilor, arată un sondaj al celei mai mari firme de consultanță și audit din lume.


Și România se aliniază trendului general.

Încrederea angajaților în manageri a scăzut la 31%, dacă stăm să ne gândim la cauzele exacte, se pare că oamenii care au lucrat de acasă nu au reușit să împace volumul de muncă și obligațiile familiale.

În cele din urmă, mai mult de 60% dintre respondenți spun că nu se așteptau, dar iată, companiile lor au înregistrat creșteri în ceea ce privește productivitatea.


Pe de altă parte, doar 4% se află la polul opus și au înregistrat scăderi în acest sens.

Potrivit Antena3.ro peste trei sferturi dintre cei care au răspuns acestui sondaj, se tem de faptul că nu pot gestiona cum trebuie toate aspecte ale muncii de acasă.


De asemenea, a existat un întreg val de demisii tocmai din această cauză, dar și din cauza faptul că oamenilor le lipsește interacțiunea directă.

Sondajul a fost efectuat în luna septembrie pe aproximativ 4 mii de oameni, vorbim aici de directori generali, dar și personal din resurse umane, nu mai puțin din 26 de țări.


Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.4515 secunde