Miniştrii de Externe din ţările baltice, în carantină după ce s-au întâlnit cu omologul lor sloven

430
Miniştrii de Externe din ţările baltice, în carantină după ce s-au întâlnit cu omologul lor sloven - 15827079041203668-1603548183.jpg

Articole recomandate

Miniştrii de Externe din cele trei ţări baltice au intrat sâmbătă în carantină după ce omologul lor sloven a fost testat pozitiv la coronavirus, relatează AFP, potrivit Agerpres.


Anze Logar a fost testat pozitiv vineri după ce şi-a încheiat joi un turneu în ţările baltice, unde s-a întâlnit cu omologii săi din Letonia, Edgars Rinkevics, din Estonia, Urmas Reinsalu, şi din Lituania, Linas Linkevicius.


Preşedintele polonez Andrzej Duda a fost de asemenea testat pozitiv sâmbătă, la câteva zile după ce s-a întors dintr-o vizită la Tallin, capitala Estoniei.


Deşi nu s-a stabilit în ce moment s-a infectat Duda, el a participat luni la un forum de investiţii la Tallin, unde s-a întâlnit cu preşedinta Estoniei, Kersti Kaljulaid, şi cu preşedintele bulgar Rumen Radev.


Kersti Kaljulaid a transmis apoi pe pagina sa pe Facebook că a fost testată vineri la întoarcerea din Franţa şi că rezultatul a fost negativ.


Radev şi-a scurtat deplasarea la Tallin pentru a se întoarce marţi la Sofia şi s-a plasat în izolare din cauza unui contact cu o persoană contaminată în ţara sa.


Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole din aceeași secțiune

Pagina a fost generata in 2.071 secunde