Membrii echipei ruse de hochei "Locomotiv" au murit într-un accident aviatic!

998
Membrii echipei ruse de hochei
44 de morți și un singur supraviețuitor. Acesta este cel mai recent bilanț al accidentului aviatic care a avut loc astăzi în orașul Iaroslav, din Rusia, unde tocmai a debutat un forum politic internațional.
Purtătorul de cuvânt al Comitetului rus de anchetă, Vladimir Markin a declarat că, potrivit unor date preliminare, la bordul avionului ce efectua cursa Iaroslav-Minsk, se aflau 37 de pasageri, inclusiv echipa de hochei "Locomotiv". Astfel , în avion se aflau nu doar cetățeni ruși, ci și străini, întrucât pentru clubul de hochei "Locomotiv" jucau sportivi din Germania, Cehia, Slovacia, Belarus și Suedia.
Aparatul Yak-42 s-a prăbușit în timpul manevrelor de decolare, la 1 kilometru de aeroportul Tunoșina, a precizat oficialul. În urma impactului cu solul, avionul s-a sfărâmat, iar o parte a fuzelajului a căzut în fluviul Volga.
"Avionul Yak-42 nu a putut lua înălțime și s-a lovit de o antenă de radiolocație", a explicat Agenția rusă de transport aerian Rosaviația.
Justiția rusă a anunțat demararea unei anchete penale pentru încălcarea normelor de securitate în cazul acestui accident, informează Agerpres.ro.


Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole din aceeași secțiune

Marţi, 06 Septembrie 2011
Stire din Actual : David Petraeus a devenit noul șef al CIA
Pagina a fost generata in 2.6741 secunde