Mamă acuzată de crimă, după ce fetițele ei au fost descoperite moarte în mașina sa, lăsată în căldură

247
Mamă acuzată de crimă, după ce fetițele ei au fost descoperite moarte în mașina sa, lăsată în căldură - gettyimages9267192061copy-1574686261.jpg

Articole recomandate

O mamă din Australia a fost acuzată de crimă după ce fetițele sale au fost găsite moarte în mașina sa lăsată în soare, informează luni BBC, scrie Agerpres.


Cele două fetițe, în vârstă de un an, respectiv, doi ani, au fost descoperite sâmbătă fără suflare de către poliția din statul australian Queensland, fără a fi clar pe moment cât timp au fost lăsate în interiorul mașinii.


Corpurile micuțelor prezentau dovezi că fuseseră expuse la căldură extremă, a indicat un ofițer de poliție.


Temperatura la momentul în care fetițele au fost descoperite în vehicul, într-un oraș din apropiere de Brisbane, era de 31 grade Celsius.


Mama lor, Kerri-Ann Conley, 27 de ani, este prima persoană acuzată de crimă după ce autoritățile din Queensland au extins definiția crimei pentru a include cazurile de "indiferență nesăbuită față de viața umană".


De asemenea, femeia a fost pusă sub acuzare pentru posesie de droguri, relatează ABC.


Potrivit autorităților din Queensland, felul în care erau crescute fetițele era cunoscut de către Departamentul pentru Protecția Copilului.


Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 1.0218 secunde