Maia Sandu și-a prezentat prioritățile în fața ambasadorilor UE acreditați la Chișinău

Vineri, 19 Iulie 2019
76
Prim-ministrul Republicii Moldova, Maia Sandu, a dat asigurări reprezentanților misiunilor diplomatice acreditate la Chișinău, în cadrul unei întâlniri desfășurate joi, că agenda de reforme va continua să fie implementată într-un ritm sporit, menționând prioritățile actualei guvernări pe termen scurt.

"Ne-am propus să combatem corupția, să restabilim credibilitatea în instituțiile statului, să rectificăm bugetul, să întreprindem acțiuni cu caracter social, menite sa întărească nivelul de protecție socială și alte domenii importante", a declarat Maia Sandu, la întâlnirea cu ambasadorii Uniunii Europene acreditați în Republica Moldova. Ea a subliniat și prioritățile pe termen lung ale guvernării care țin de reformele instituționale, conform unui comunicat de presă difuzat de guvernul de la Chișinău.

Maia Sandu a menționat printre obiectivele guvernului său îmbunătățirea condițiilor de activitate pentru oamenii de afaceri, eliminarea abuzurilor asupra oamenilor de afaceri cu venituri mici rămânând o direcție în care se va lucra intens. 

Pagina a fost generata in 0.1597 secunde