Lui Iohannis îi mor și lăudătorii virtuali: Ultimele mesaje de pe Facebook au atras un val de ironii și opinii negative

146
Lui Iohannis îi mor și lăudătorii virtuali: Ultimele mesaje de pe Facebook au atras un val de ironii și opinii negative - klausmesaj-1633615006.jpg

Articole de la același autor

Acțiunile și declarațiile președintelui Klaus Iohanis, din ultima perioadă, i-au afectat vizibil popularitatea pe rețelele de socializare, capitol la care șeful statului stătea foarte bine în trecut. De exemplu, ultima postare de Facebook, făcută joi, în care-i atacă pe liderii politici, a stârnit de aproape 3 ori mai multe reacții negative. 


Potrivit Realitatea.net, pe de altă parte, liderul PSD Marcel Ciolacu a avut parte numai de reacții pozitive după o postare în care anunță, că-l reclamă penal pe Florin Cîțu.


"Guvernul a căzut victimă orgoliilor unor politicieni care nu au în spate nicio gândire pentru români. Politicienii care au votat moțiunea de cenzură au dorit să arate pur şi simplu că au voturi suficiente. USR, care s-a dat mare partid reformist, nu doar că a abandonat guvernarea din motive de ei știute, dar s-a aliat cu PSD și cu AUR și au dărâmat guvernul", a scris joi Klaus Iohannis, pe Facebook.

Postarea președintelui n-a avut însă darul de a-i convinge pe urmăritorii săi. După o oră, numărul reacțiilor de "hohote de râs" era dublu față de cel al reacțiilor aprobatoare. Un număr semnificativ de urmăritori și-au exprimat "furia", în context nefiind foarte clară poziționarea pro sau contra mesajului.


La capitolul comentarii, balanța este și mai dezechilibrată, majoritatea reacțiile scrise fiind ironici, critice sau jignitoare, pur și simplu. 






Imagine
În schimb, postările liderului PSD Marcel Ciolacu, în care îi atacă pe Iohannis și Cîțu, au avut parte, în proporție covârșitoare, de reacții pozitive.


Imagine


Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.8611 secunde