Lovitură pentru românii care pleacă în vacanță în Grecia!

Vineri, 21 August 2020, 11:09
191
Românii care vor să își petreacă vacanțele în Grecia trebuie să știe că sunt schimbări importante care le afectează șederea acolo. Autoritățile din Halkidiki, regiunea preferată a românilor, au impus restricții dure pentru a opri răspândirea coronavirusului.


Printre măsurile impuse de autorități pentru combaterea și răspândirea coronavirusului, se numără suspendarea petrecerilor și interzicerea grupurilor mai mari de 9 persoane la plajă. 


De asemenea, turiștii trebuie să poarte masca de protecție atât în zona de interior, în hoteluri, sau în momentul în care servesc masa, cât și în spațiile deschise, la terase sau la plajă. 


Totodată este interzisă circulația în grupuri mai mari de 9 persoane. Mai mult decât atât, nu se mai pot achiziționa suveniruri de la târguri, deoarece acestea rămân închise. 


Evenimentele în aer liber vor fi, de asemenea, suspendate. 


Ministrul adjunct al Protecției civile, Nikos Hardalias, a declarat marți că în Grecia situația este mai bună decât în majoritatea țărilor europene. Potrivit acestuia, Grecia se află pe locul 180 ca număr de decese la un milion de locuitori.


În total, în Grecia, cu o populație de 10,7 milioane de locuritori, au fost înregistrate peste 7.400 de cazuri COVID-19 și 232 de decese asociate bolii, potrivit datelor Universității Johns Hopkins.


Sursa: Antena3


Pagina a fost generata in 0.2218 secunde