Lista insulelor din Grecia, periculoase pentru concediu! Atenționare MAE

220
Lista insulelor din Grecia, periculoase pentru concediu! Atenționare MAE - nzgwjmg9ndqwjmhhc2g9ogqzyze3oda4-1562058778.jpg

Articole recomandate

Ministerul Afacerilor Externe avertizează cetățenii români care intenționează să călătorească în Grecia că există riscul unor incendii de vegetație în mai multe regiuni din Republica Elenă. 


Pe fondul temperaturilor ridicate și a intensificării vântului a fost emisă o alertă de gradul 4 (pe o scară de la 1 la 5) pentru următoarele regiuni: Peninsula Attica, Viotia, Korinthia, Achaia, Ileia, Messinia, Lakonia, Argolida, Insula Skyros, Insula Lesvos, Insula Chios.

De asemenea, o atenționare de călătorie a fost dată de MAE pentru cetățenii români care tranzitează sau călătoresc în Croația. Și în această situație, din cauza temperaturilor extreme exista riscul izbucnirii unor incendii de vegetație în zona de coastă a țării, în regiunile Istria, Primorje și Dalmația.

Și în Serbia se anunță temperaturi peste limita normală. A fost emis un cod roșu de caniculă pentru regiunile Pomoravlje, Serbia de Est și de Sud-Est, Kosovo și Metohija, fiind prognozate temperaturi mai mari de 38 de grade Celsius, scrie digi24.ro


Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.427 secunde