Liderul nord-coreean a executat toată familia unchiului său

274
Liderul nord-coreean  a executat toată familia unchiului său - liderulnord-1390830903.jpg

Articole recomandate

Liderul nord-coreean Kim Jong-Un ar fi ordonat execuția întregii familii a unchiului său, inclusiv copiii acestuia, informează surse citate de Yonhap, agenția de presă de stat a Coreei de Sud.
"Execuții extinse au fost îndeplinite față de rudele lui Jang Song-thaek", a spus o sursă pentru Yonhap, scrie Business Insider. "Toate rudele lui Jang au fost ucise, fiind vorba inclusiv de copii".
Pe 12 decembrie, unchiul lui Kim Jong-un și aliații lui apropiați au fost executați din ordinele liderului nord-coreean, pentru "acțiuni de trădare", care ar fi putut fi legate de un conflict de afaceri.
Agenția Yonhap mai informează, citând aceleași surse, că printre rudele executate se numără sora lui Jang, Jang Kye-sun, soțul ei, ambasadorul în Cuba Jon Yong-jin, și ambasadorul în Malaezia Jang Yong-chol, un nepot al lui Jang, precum și cei doi fii ai acestuia.
Toți ar fi fost chemați în Phenian la începutul lunii decembrie și executați. Fiii, fiicele și chiar nepoții a doi frați ai lui Jang ar fi fost executați, mai spun sursele. În schimb, nu este clar dacă soția lui Jang, sora mai mică a tatălul lui Kim, se află printre cei eliminați.
Totuși, agenția de stat a Coreei de Sud este cunoscută pentru orientarea anti-nord-coreeană și nu toate știrile sunt confirmate pe deplin de fiecare dată.


Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 2.0994 secunde