Liderul galeriei lui Partizan Belgrad a fost executat pe stradă cu 6 focuri de armă

270
Liderul galeriei lui Partizan Belgrad a fost executat pe stradă cu 6 focuri de armă - ljubomirmarkovic-1572787388.jpg

Articole recomandate

Liderul galeriei echipei de fotbal Partizan Belgrad, Ljubomir Markovic, a fost executat cu șase focuri de armă pe o stradă din capitala Serbiei, lângă o benzinărie.


Asupra lui Ljubomir Markovic au fost trase, vineri seara, șase focuri de armă de către un grup de persoane încă neidentificate, înaintea meciului pe care Partizan urma să-l dispute cu Vojvodina, transmite presa sârbă, potrivit news.ro.


Ljubomir Markovic, supranumit Kica avea 37 de ani și era unul dintre liderii grupului de ultrași Alkatraz, condus de Milos Radisavljevic Kimi.




Ljubomir Markovic a fost unul dintre cei mai prolifici lideri de galerie din Serbia și o persoană foarte cunoscută poliției din Serbia, după scandalurile în care a fost implicat de-a lungul timpului. Prima dată când Markovic a intrat vizorul oamenilor legii a fost în 2009, când a fost acuzat în cazul morții unui cetățean francez, fan al echipei de fotbal din Toulouse, Bruce Taton.


Atunci a primit 30 de ani de închisoare, dar sentința sa a fost ulterior redusă la 15 ani, fiind eliberat în 2017. Alte 12 persoane au mai fost atunci condamnate la pedepse cuprinse între 4 și 14 ani.




Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole din aceeași secțiune

Pagina a fost generata in 0.6198 secunde