Larry King a murit la 87 de ani, în spital, după infecția cu COVID

Sâmbătă, 23 Ianuarie 2021
341
Jurnalistul Larry King, cunoscut om de televiziune în SUA, a murit, la vârsta de 87 de ani. În urmă cu câteva săptămâni, el fusese confirmat cu COVID-19.


Celebrul moderator de televiziune era internat în spital după ce a fost diagnosticat cu COVID-19, boală dată de coronavirus, la începutul lunii ianuarie. Vedeta TV fusese confirmat cu COVID-19 la sfârșitul lunii decembrie 2020 și a fost dus la spitalul din Los Angeles.


"Larry a luptat cu atât de multe probleme de sănătate în ultimii ani și acum se luptă din greu și cu aceasta, este un campion", a declarat o sursă citată de ABC News.


Jurnalistul, care a găzduit timp de 25 de ani emisiunea "Larry King Live" la CNN, a dezvăluit în urmă cu patru ani că a avut cancer la plămâni și a fost operat.


În urmă cu un an, lui Larry King i s-au montat stenturi la inimă, în urma unor probleme medicale, și tot atunci a suferit un atac cerebral.


Cunoscutul om de televiziune a trecut printr-o grea încercare în anul 2020, când doi dintre copiii săi au murit la interval de o lună.


Larry King, care avea și diabet de tip 2, era internat la celebrul Centru Medical Cedars-Sinai și rudele nu-l puteau vizita, din cauza protocoalelor anti-COVID.

Articole din aceeaşi secţiune

Pagina a fost generata in 0.2883 secunde