Lacrimi și flori la mormântul lui Ion Dolănescu

170
Lacrimi și flori la mormântul lui Ion Dolănescu - dolanescu-1641569610.jpg

Articole de la același autor

Au trecut 12 ani de când marele artist Ion Dolănescu a trecut la cele sfinte. 12 ani în care prietenii, familia dar și fanii l-au păstrat în suflet pe marele interpret de muzică populară. Astăzi, de ziua numelui, apropiații artistului au venit la mormântul său din cimitirul Bellu din Capitală pentru ai omagia memoria, cum o fac an de an.


Dacă în anii de mult trecuți apropiații lui Ion Dolănescu îl sărbătoreau de Sfântul Ion, acum au mers la biserică unde au sfințit o colivă pentru sufletul marelui artist.

„E o zi așa... cu un ochi râd… pentru că am primit multe mesaje frumoase de la cunoscuți, de la familie, dar în același timp este și o zi tristă și… un ochi îmi plânge pentru că tata nu mai este cu noi. Odinioară eram prezenți în casă, renumita casă”, a mărturisit Ionuţ Dolănescu. 


Potrivit Realitatea.net grija pe care fanii regretatului artist o au față de mormântul său este un semn că Ion Dolănescu este viu încă în inima românilor.

„Am fost impresionat, mormantul era amenajat cu flori, ceea ce arată că marele Ion Dolănescu, chiar dacă au trecut plecarea lor în cele sfinte, este încă adulat și nu este uitat. Cred că asta și-a și dorit pe timpul vieții Ion Dolănescu, să nu fie uitat”, a mai povestit Ionuţ Dolănescu.

  



Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Miercuri, 19 Octombrie 2011
Stire din Cultură-Educație : Concert în memoria lui Ion Dolănescu
Pagina a fost generata in 0.4914 secunde