La ei este invers! Sute de oameni au ieșit în stradă în Germania pentru a cere reguli mai stricte

2948
La ei este invers! Sute de oameni au ieșit în stradă în Germania pentru a cere reguli mai stricte - protestgermania-1618135822.jpg

Articole de la același autor

Sute de persoane au ieşit în stradă în Germania ca parte a aşa-numitei mişcări „Zero COVID”, cerând reguli mai stricte pentru a reduce pandemia noului coronavirus, relatează dpa, citată de Agerpres. Aceasta, în condițiile în care în mai multe țări europene, inclusiv în România, au loc proteste față de actualele restricții.

În Bremen şi Hanovra au protestat peste 200 de oameni, în timp ce în jur de 50 de persoane au manifestat la Goettingen, în jur de 20 la Berlin şi aproximativ 70 la Dusseldorf, a declarat un purtător de cuvânt al poliţiei germane.

Demonstraţiile au fost planificate în aproximativ 30 de oraşe din Germania şi Austria. Organizatorii au declarat că la manifestații au participat, în total, câteva mii de persoane.

Protestatarii au cerut o pauză plătită de trei săptămâni de la locul de muncă şi au declarat că birourile şi alte locuri de muncă sunt „centre de infectare”. „Foamea de profit” a companiilor nu ar trebui să prevaleze în defavoarea sănătăţii oamenilor, au spus organizatorii.

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole din aceeași secțiune

Pagina a fost generata in 1.6641 secunde