Kim Jong-Un ar putea să viziteze o importantă bază a marinei ruse

216
Kim Jong-Un ar putea să viziteze o importantă bază a marinei ruse - kim-1555933607.jpg

Articole recomandate

Liderul nord-coreean Kim Jong-Un ar putea să se deplaseze la baza marinei ruse din Vladivostok, în cadrul vizitei pe care o va întreprinde în curând în acest oraș rusesc de pe coasta Pacificului pentru a se întâlni cu președintele rus Vladimir Putin, relatează agenția de presă niponă Kyodo, citând surse proprii de la Moscova.

Conform Kyodo, Kim Chang-son, considerat a fi șeful de protocol al liderului nord-coreean, a fost văzut vizitând diverse puncte din Vladivostok, principalul oraș al Rusiei în Orientul Îndepărtat, inclusiv facilități ale bazei marinei ruse.

Vladivostok găzduiește baza Flotei ruse din Pacific, una dintre cele cinci care alcătuiesc forțele maritime ruse.

Printre alte locuri vizitate de către cel numit "majordomul" lui Kim Jong-Un se numără Teatrul de Operă și Balet din Primorie, filială a Teatrului Mariinski din Sankt-Petersburg, Universitatea Federală din Orientul Îndepărtat și impresionantul acvariu Primorski din Vladivostok.

Kremlinul a confirmat, săptămâna trecută, că liderul nord-coreean Kim Jong-Un și președintele rus Vladimir Putin se vor întâlni în zilele următoare în Rusia, în ceea ce va fi primul lor summit.

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.4621 secunde