X
X
Mai multe ştiri online:

Joe Biden relansează cursa democrată pentru Casa Albă

Ştire online publicată Marţi, 03 Martie 2020. Autor: Cuget Liber Online.
Fostul vicepreședinte american Joe Biden a relansat cursa democrată pentru Casa Albă obținând, sâmbătă, o victorie lejeră la alegerile primare din Carolina de Sud, confirmându-și poziția de principal rival al favoritului Bernie Sanders, comentează AFP. 
După trei rezultate dezamăgitoare în statele precedente, Joe Biden a promis de data aceasta, triumfător, că va fi, la final, democratul care va avea ca misiune să îl contracareze pe republicanul Donald Trump la alegerile prezidențiale din noiembrie. 
Însă cursa pentru învestitura democrată este lungă, iar dinamica se va schimba marți, odată cu "Super Tuesday", când vor vota împreună 14 state. 


"Datorită vouă, am câștigat detașat și suntem în viață", a spus candidatul de 77 de ani, denunțându-i pe cei care l-au îngropat prea repede. Este prima victorie a lui Joe Biden într-un scrutin primar, el fiind la a treia candidatură la președinție. 
Conform rezultatelor după numărarea a 95% din sufragii, senatorul independent Bernie Sanders, în vârstă de 78 de ani, este pe locul al doilea (20%), cu mult în spatele lui Biden (49%). 
Distribuie :

Top ştiri din ultimele 7 zile

ziare & stiri Revista presei
Inchide
Pagina a fost generata in 0.4015 secunde