Jean-Claude Juncker recunoaște că la Bruxelles există spioni

139
1
Jean-Claude Juncker recunoaște că la Bruxelles există spioni - jeanclaudejuncker00-1430461273.jpg

Articole recomandate

Președintele Comisiei Europene, Jean-Claude Juncker, a recunoscut că la Bruxelles există 'agenți', referindu-se la informațiile privind presupusele acțiuni de spionaj desfășurate împotriva executivului comunitar de serviciile secrete americane cu sprijinul celor germane, transmite agenția EFE.


'Într-o zi, la o reuniune a Colegiului (comisarilor), am spus că executivul comunitar ar trebui să aibă un serviciu secret, pentru că agenții sunt aici', a răspuns Juncker unei întrebări primite la o conferință de presă. 'Nu știu dacă există aici agenți germani activi, dar nu trebuie să fac comentarii specifice', a închis el subiectul, precizând că investigarea acestor cazuri revine autorităților de la Berlin.

Mass-media germană relatează de o săptămână despre operațiuni de spionaj desfășurate în Europa de serviciile secrete americane în colaborare cu cele germane.

Astfel, ediția online a săptămânalului Der Spiegel a scris joia trecută că Serviciului Federal de Informații german (BND) a spionat companii și politicieni din Germania și a furnizat informațiile obținute Agenției de Securitate Națională a SUA (NSA).


Comentează știrea

Andrei
1 mai 2015
Munceste de acasa!

Cautam oameni seriosi. Se lucreaza part-time. Este vorba de o Franciza Alternativa Noi oferim studii gratuite sub forma de cursuri trimise pe mail. Contract legal oferit din start! Dovada platii disponibila imediat! Am expediat si primele castiguri! Minim 18 ani. Detalii va oferim dupa ce trimiteti textul "PART-TIME" la adresa de email : [email protected]

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.3367 secunde