Iulia Timoșenko a refuzat să îi adreseze întrebări lui Viktor Iușcenko la proces

285
Iulia Timoșenko a refuzat să îi adreseze întrebări lui Viktor Iușcenko la proces - 1312551436iuliatimosenko-1313585267.jpg
Fostul premier ucrainean Iulia Timoșenko, judecată pentru abuz de putere, a declarat că nu este de acord cu mărturia depusă de fostul președinte Viktor Iușcenko în procesul său, dar a refuzat să îi adreseze întrebări pentru a nu provoca o ceartă, relatează Interfax Ucraina, citată de Mediafax.
"Nu sunt de acord cu depoziția martorului. Nu îi voi adresa întrebări deoarece nu vreau să provoc o ceartă aici pentru a clarifica relațiile dintre președinte și premier", a declarat ea miercuri, în cursul ședinței de judecată, după ce echipa sa de avocați i-a adresat toate întrebările lui Iușcenko.

"Să Îl lăsăm pe Dumnezeu să fie judecătorul", a adăugat Timoșenko, care părea calmă. Ea a făcut aceste declarații fără a se ridica în picioare.

"Nu vreau să pun întrebări pentru că nu vreau să vă fac pe plac", a mai spus fostul premier, generând o reacție pozitivă din partea parlamentarilor partidului său, prezenți în sală.

După audierea lui Iușcenko, parlamentarul Mihailo Kosiv, membru al Blocului Iulia Timoșenko, a comentat mărturia fostului președinte. "Îmi este rușine cu acest om", a afirmat el.

Kosiv l-a jignit apoi pe Iușcenko, după care judecătorul Rodion Kireyev i-a cerut să părăsească sala.




Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.142 secunde